Over ons

ondersteuning voor ondernemers

Ondersteuning voor Ondernemers bij MKB Bedrijfsadviseur

Bij MKB Bedrijfsadviseur bieden wij ondersteuning voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien. Of u nu een startende ondernemer bent of al enige ervaring hebt, wij staan klaar met deskundig advies. Onze oplossingen zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op de specifieke behoeften van uw onderneming.

MKB Startersadvies voor Nieuwe Ondernemers

Onze MKB Startersadvies-dienst is speciaal ontworpen voor nieuwe ondernemers. Wij begeleiden u stap voor stap door alle essentiële processen bij het opzetten van uw bedrijf. Dit begint met het kiezen van de juiste rechtsvorm. Vervolgens helpen wij u met het regelen van juridische zaken en het inrichten van uw administratie. Daarnaast bieden wij advies over belangrijke zaken, zoals wat u moet regelen bij ziekte of overlijden. Ook ondersteunen wij u bij het aannemen van personeel, zodat u goed voorbereid bent op uw rol als werkgever.

Bedrijfsadvies voor Groei en Ontwikkeling

Voor ondernemers die al langer bezig zijn, bieden wij MKB Bedrijfsadvies. Dit advies is bedoeld voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien. We laten u zien waarom het nuttig is om een MKB bedrijfsadviseur in te schakelen en geven inzicht in hoe een bedrijfsadviestraject eruitziet. Het traject bestaat uit reflectie op uw huidige situatie en gedetailleerde advisering om uw doelen te bereiken.

Diepgaande Analyse en Ondernemingsplan

Daarnaast bieden wij een Bedrijfsanalyse Rapport aan, dat een diepgaand inzicht geeft in de huidige staat van uw onderneming. Dit rapport helpt om sterke en zwakke punten te identificeren, zodat u gericht kunt werken aan verbetering. Tot slot ondersteunen wij u bij het opstellen van een Ondernemingsplan dat richting geeft aan uw bedrijf en potentiële investeerders en partners overtuigt.

Met onze uitgebreide diensten bieden wij complete ondersteuning voor ondernemers om klaar te zijn voor zowel uitdagingen als kansen. Samen bouwen we aan een succesvolle en duurzame toekomst voor uw onderneming.

Beelden zeggen meer dan woorden, bekijk binnenkort ons promotiefilm op YouTube

Samen zorgen wij voor meer energie en plezier in het ondernemen

Heldere doelen en scherpe focus
Meer rust en zelfvertrouwen
Groei die je voor ogen hebt
Hoger bedrijfsresultaat
Meer energie en plezier in het ondernemen
Een strategische sparringpartner